Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα επεξεργασίας Βίντεο Video,επαγγελματικό και δωρεάν

Lightworks V11 δωρεάν έκδοση για Windows


Μια δωρεάν έκδοση των Windows του επαγγελματικού προγράμματος επεξεργασίας βίντεο Lightworks editor μόλις κυκλοφόρησε. Μια έκδοση για Linux θα υπάρξει σύντομα κατά την εταιρία. Είναι ένα teaser για να ενθαρρύνουν τους χρήστες να αγοράσουν αναβαθμίσεις στην έκδοση Pro.
Δωρεάν έκδοση του ισχυρού προγράμματος, (γραμμικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (NLE) Lightworks) με δωρεάν download για τους χρήστες των Windows.

Το Lightworks έχει χρησιμοποιηθεί από την κινηματογραφική βιομηχανία για την παραγωγή πολλών μεγάλων και υψηλού προϋπολογισμού ταινιών όπως το  - Hugo και The Kings Speech
Το λογισμικό εξελίσσεται από το 1989.

Υπάρχουν επίσης πολλά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο διαθέσιμα για το σπίτι και και για  μικρές παραγωγές. Συμπεριλαμβάνονται σε αυτά  το Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro της Apple X και το Avid Studio για PC.           

Φαίνεται ότι EditShare προσφέρει τη δωρεάν έκδοση του Lightworks editor για να διεισδύσει στις αγορές των προγραμμάτων για επεξεργασία βίντεο για πολλούς και μη εξειδικευμένους, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να πληρώσουν για αναβάθμιση σε Lightworks Pro
Η Ετήσια άδεια του Lightworks Pro κοστίζει  £ 40.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου